Tuesday, August 18, 2009

~Pemutar Kek~

Oyeah...1stly, thanxxx sngat pada noni a.k.a adik ipar aku yang telah menghadiahkan aku pemutar kek sempena ulang taun perkahwinan aku yang pertama...hehehe...pas ni kalu aku nk buat cheese cake tk guna cara manual dah..letih oo..mau lenguh tangan aku ni...pastu, nak ucapkan tima kasih gak pada ija a.k.a adik ipar aku gak yang bagi adiah penutup periuk..tq sangat..


hari jumaat yang lepas bertarikh 14 ogos 2009 kami (aku, suami, ija & noni) g makan sate zul..kitaorg order 20 sate daging, 20 sate ayam, 10 sate ikan, nasi grg paprik, bihun goreng, nasi lemak telo, air barli, air sirap limau & air suam (noni jaga badan nk kawen dh)...mmg bes...kenyang giler..bila smpai je makanan kitorg makan dengan berselera skali..sate2 nye sangat la besar..aku makan 7 cucuk je mmg dh kenyang..nasi impit nye jangan ckp la mmg terasa kesedapannya..kuah kacang nye..perghhhh..mgiurkan...kami beredar dari restoran tu lebih kurang kol 10.00 pm..

pada kawan2 kat luar sana, kalu g ke kuantan jangan lupa datang la ke restoran satay zul..senang sangat nak cari tmpat ni..jalan nak ke Teluk Cempedak, sebelum sampai ke Teluk Cempedak anda akan nampak di sebelah kiri anda TERMINAL SATAY ZUL...


p/s : kalu ada TOKEY sate ni baca blog aku, jangan lupa bagi aku komisen ye...hehehe..

1 comment:

myshana said...

anga...rindu sama kamu:)