Wednesday, June 30, 2010

~EmoSi yAng HAruS diKawAL~


ASsalammualaikum awak semua...

Em...semalam tk tau la nape dgn aku..aku teremosi sedikit + dengan perasaan sedih..mungkin aku terlalu ikutkn perasaan...tapi aku bagaikan tersentap dengan kata2 seseorang yang buatkan aku sedih & kata2 seseorg itu terus menusuk kalbu ku..huwaa..
Mula2 aku hanya ingin diamkan diri sahaja tk mahu berkongsi dengan sape2 tapi aku tk boleh...akhirnya aku menceritakan semuanya pada Mr.Mont..betul kata Mr.Mont..aku harus kuat & tabah...mungkin apa yang dikatakan seseorang itu tidak membawa mksud apa2....ya..aku setuju..aku yg terlalu mengikut perasaan..tapi aku benar2 sedih..
Aku tknak sedih2..aku nk happy je selalu..moga2 anak dalam kandungan ku ini akan happy je memanjang...Ya, aku kena KUAT + CERIA...!!! YEAh....
Pada suami ku tersayang..Mr. Mont..terima kasih ye semalam..kerana awk selalu memberikan nasihat yang memberangsangkan..Saya janji tkmo sedih2 lagi..ehheheh...untuk awak saya harus ceria selalu..


P/s : sayang dia!!!

2 comments:

tulip_suci said...

weh, mase pegnant memang aku kuat nangis weh, encik suami selalu jd pendengar..memang aku klu nangis time tu kaw2 gile2....tapi, yg peliknye sekarang...wafiq sejak lahir jarang nangis, dan dh 4 bln ni org cuit skit mesti nk ketawa n senyum..smpi dlm tido pun dia boleh ketawa..bunyi hikhikhik... :D

NaSha said...

hahahaha..yeke..kadang2 dtg mood tu kan..tapi aku semlm je dtg mood tu jarang nangis2..hehehe..
wah bagus la wei..mesti kiut wei..budak kecik snyum2 masa tdo..hahahah...