Tuesday, September 28, 2010

Tabah dan Terus Tabah

YA ALLAH..besar sungguh ujian MU YA ALLAH...

Adik..
K.Ecah hanya mampu katakan...tabah & kuat menghadapi ujian TUHAN ini..mungkin ada hikmah di sebalik apa yang berlaku....rasanya tak terluah apa yang ingin k.ecah katakan..hilang kata2..hilang fokus..sedih di kala mendengar semua berita daripada long...apatah lagi bila melawat adik nnti..YA ALLAH..berikanlah aku kekuatan.. aku mohon pada MU YA ALLAH..aku juga mohon pada MU YA ALLAH, semoga adik ipar ku itu diberikan kekuatan untuk meneruskan kehidupannya selepas ini..cekal kan lah hatinya YA ALLAH..Adik, semua org menyayangi adik..adik tidak seorang..selepas ini kita satu keluarga akan sedia membantu adik..sama2 susah, sama2 senang...suka duka kita bersama..

Mak..
Ecah tahu jauh disudut hati mak..ada sendu & tangisan yang tak terluah...ecah ada untuk mak luahkan semua nya..ecah sayangkan mak sangat2...ecah tau mmg mak terlalu sedih atas apa yang berlaku pada adik..mak mana tk sedih kan..Kita sama2 berdoa ye mak semoga kita sama2 dapat menjalani & menempuh ujian dari TUHAN ini..

Abah..
Seorang abah yang sangat kuat mental & fizikalnya..walaupun penat mana abah tetap tabah menghadapi ujian ini..mungkin dilubuk hati abah ada tangisan yang tidak bisa abah luahkan di depan anak2nya..ini kerna abah tidak mahu anak2nya melihat kesedihan nya itu..Abah, pergorbanan abah sangat besar..rasanya tak terbalas oleh kami semua..YA ALLAH, kentalnya semangat abah kami ini dan aku mohon pada MU YA ALLAH kentalkan lah semangat kami anak-beranak + menantu seperti semangat abah kami bagi menghadapi ujian MU ini..AMIN..

Sayang..
Seorang abang sulung yang memikul tanggungjawab yang berat sekarang ini..Kuatkan semangat sayang..saya ada untuk abang..kita sama2 hadapi ujian ini..

Adik2 iparku..
Sama2 kita berdoa semoga kita diberikan oleh NYA kekuatan & kecekalan bagi menghadapi ujian ini..k.ecah sayang semua adik2 k.ecah..kita saling memerlukan antara 1 sama lain...p/s : Terima kasih kepada yang setia melawat adik..memberi kata2 semangat pada adik..terima kasih semua nya..

No comments: