Tuesday, October 6, 2009

..Cadangan diperlukan..

kawan2 ku sekalian..

aku ingin tanya kepada kawan2 yang view blog aku ni cadangan tempat utk bercuti a.k.a honeymoon...hehehhe..
Kalu sape2 ada cadangan tempat & harga bagitau eh..gue udah buntu mau cari..sebab husband aku letakkan semua kuasa tok mencari & mendecide tmpat percutian kami..
kalu kawan2 ada link percutian leh letak kat post shout aku k..

tq ya pada kawan2 yang sudi tolong aku..

love u all..

2 comments:

tulip_suci said...

1. p sabah.. aku p cam tak nak balik.. walaupun aku tak p gunung kinabalu..that time just p bandar kk stay kat marina court hotel..dekat tgh2 town, dekat ngn tempat shoping..tempat haiwan2 liar dlm 5km tapi aku tak p situ.banyak gak la tempat leh p keliling bandar tu.. accident kat sabah,tup2 balik dari sabah dpt baby ropenye..hehehe

3.nk best lagi p la samporna ke mabul island ke..cantik tu..ongkosnya pun cantik buk... :)

2. p brunei ke..hahahha.. klu p indon tengah sebok hal2 gempa bumi ni.. tak pun singapore..tapi ongkosnya mau dilebihkan dari RM buk!!!..

3.klu nk kos biasa2..p sana dulu, cari travel agency kat sana..cam dalam rancangan percutian budget kat tv8 tu..penah tengok..

NaSha said...

hhahahaha..sufi, bes gak kan..hahaha..amboi2 teraccident kat sn ye...ank buat kat sabah la ye..hahahha...bagus2..

tu la, aku cadang nk round dlm Malaysia ni dl..so start skrg kena kumpul duit la ye..hehehe...

tq2 sufi..